Чашка бадьорої кави є обов’язковою частиною ранкового обряду без перебільшення для мільярдів людей, а річний оборот індустрії перевищує $20 млрд. Вочевидь, цьому суттєво сприяє стрімкий ріст популярності споживання саме високоякісної кави, тої що готують у кав’ярнях, кафе та ресторанах. Невід’ємним інструментом для приготування кави високого ґатунку є професійна кавоварка. Спробуємо з’ясувати, чому кавоварки професійного рівня є настільки дорогими, що робить доцільним продавати їх у спеціалізованих інтернет-магазинах на кшталт /tsa.com.ua/catalog/profesiyni-kavovarki-ta-kavomolki?
Особливості професійних кавоварок
- Якість. Платити за якість дорого навколишній світ вчить не тільки у питанні споживання кави, а в кожному аспекті буття. Якість кавоварки визначається використанням в її конструкції металу, термостійкого пластику та кераміки, котрі здатні витримувати багаторічну нещадну роботу в умовах 24/7/365.
- Рецептура. За бездоганний смак кожною чашечки кави незалежно від кількості повторів відповідає не тільки бариста, а й програмне забезпечення кавоварки, котре контролює нагрів, дотримується аптечної точності в додаванні води, молока та вершків за необхідності, згідно із вибраною програмою приготування. Руками завжди можна допустити похибку, проте професійні кавоварки таких помилок не роблять.
- Надійність. Жодна домашня кавоварка бюджетного рівня не витримає й однієї зміни в умовах популярної кав’ярні, проте професійні машини розробляються саме із розрахунку витримувати високе навантаження без поломок.
- Пропускна спроможність. Продуктивність кращих кавових апаратів професійного рівня дозволяє готувати 200 та більше порцій на годину, чого практично неможливо досягти при використанні домашніх аналогів. В умовах кав’ярні, ресторану чи банкетного залу, здатність приготувати багато якісної кави та зробити це швидко може мати вирішальне значення для репутації закладу.
- Автоматизація що прагне до максимуму. Індикатори рівня води та кави, вмонтована кавомолка, бойлери ємністю більше 10 літрів, вмонтовані холодильні камери для молока та вершків — все це полегшує роботу баристи та дозволяє йому готувати каву швидко.
Також високий рівень якості кави досягається у фірмових вендінгових автоматів із каталогу /tsa.com.ua/catalog/vendingove-obladnannya, адже їх доволі часто виробляють ті ж компанії, що займаються професійними кавовими машинами.